Ode aan onze vrijwilligers

Numidia/VC Limac staat stil bij de vrijwilligers

Op de valreep van het oude naar het nieuwe jaar willen we stil staan bij al onze vrijwilligers die ervoor hebben gezorgd dat de dromen die we enkele jaren geleden presenteerden bij Numidia/VC Limac al deels zijn uitgekomen.

Iedereen binnen de club is bezig met een gezonde toekomst voor Numidia/VC Limac. Een visie die past bij de plannen hoe de gemeente Maasgouw zich wil presenteren. Een gemeente waar ondernemers, onderwijsinstellingen en sportverenigingen samenwerken. Bij dat doel past een stabiele Eredivisieclub. Ons strategische strijdplan 2022-2025 sluit perfect aan bij de plannen van Maasgouw. Het strijdplan zal begin 2022 aan de buitenwereld worden gepresenteerd. Daarin leggen we duidelijk uit wat onze strategie is om structureel in de Eredivisie uit te kunnen komen.

Natuurlijk zijn we blij met onze sponsoren en trots op onze spelers in alle teams, maar de inzet van onze vrijwilligers mag nooit vanzelfsprekend worden gevonden. 

‘Voor wie je bent, voor wat je doet, altijd uit je hart en nooit omdat het moet.’

De beweging die we als bestuur hebben ingezet vraagt ook aan vrijwilligers om ons vrijwillig, maar niet vrijblijvend te helpen. We moeten onvoorwaardelijk op hen kunnen rekenen en bouwen. We zijn ongekend dankbaar dat we deze mensen hebben gevonden en ondanks alle ellende door de Corona perikelen ook hebben weten te behouden.

Het liefst noemden we iedereen bij naam met de bijbehorende functie, rol of taak, maar we zijn dan bang iemand te vergeten.

We doen daarom een beroep op alle leden en spelers om zich er steeds bewust van te zijn hoeveel mensen zichtbaar en onzichtbaar voor hen klaar staan. Onze vrijwilligers zijn de kurk waar onze vereniging op drijft en waarom jij onbezorgd een balletje kunt slaan. Vergeet het nooit. Onderstaande tegeltjeswijsheid geeft ons gevoel goed weer.

Vrijwilligers vinden is een oprechte kunst
Vrijwilliger worden een hele gunst

Vrijwilligers houden is een geluk

Vrijwilliger blijven een meesterstuk

Fijne kerstdagen en een vrijwillig 2022 met veel geluk, gezondheid en liefde!

Namens het bestuur van Numidia/VC Limac
Wiek Vaassen VoorzitterDeel dit bericht:

SPONSORS